Passe-partouts

EEN PASSE PARTOUT GEEFT UW FOTO IN LIJST EEN STIJLVOLLE UITSTRALING 

Met een passende en eventueel op maat gemaakt passe-partout geeft u de foto’s in uw fotolijst de uitstraling die ze verdienen. Dit omdat u op die manier een stijlvolle en opvallende uitstraling creëert. Passe-partout zijn bij ons in diverse kleuren en tinten verkrijgbaar waardoor u een passend beeld in het interieur kunt creëren. Er zijn online redelijk wat partijen die een passe-partout in het assortiment hebben, maar doorgaans is het online bestellen vrij lastig en weet u niet precies wat u als resultaat kunt verwachten. Daarom nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen zodat wij u goed kunnen informeren. 

KARTON IS HET GEBRUIKTE MATERIAAL

De passe-partouts die wij maken zijn van karton. De samenstelling van dit speciale karton zorgt ervoor dat deze de foto of kunstwerk in de lijst niet aantast. Zo is dit karton van hoge kwaliteit en zuurvrij opgebouwd en kunt u de partouts zonder zorgen in de lijsten over de foto plaatsen. In onze werkplaats hebben we een uitgebreid karton assortiment in de meest toegepaste kleuren.

PASSE-PARTOUT OP MAAT BESTELLEN

Deze producten zijn bij ons in alle maten te bestellen. Speciaal voor passe-partouts op maat hebben wij een grote volautomatische snijmachine waar wij de door u gewenste maat invoeren en deze machine met veel precisie de passe-partout op maat uitsnijd. Wat trouwens een mooi effect geeft is wanneer de toplaag een bepaalde kleur heeft en de kern wit is, dit geeft een nog stijlvollere uitstraling en een extra dimensie.

Een passe-partout dient voor een aantal doelen. Het zorgt er voor dat een foto in een grotere fotolijst past en dat de afbeelding niet direct in aanraking komt met het glas. Tevens verstevigt een passe-partout de foto. Daarom bieden wij een speciaal geselecteerde range aan passe-partout kleuren voor al onze fotolijsten aan. We hebben ze in verschillende standaard afmetingen, maar ook op maat is voor ons geen enkel probleem. Wilt u meer informatie of advies over een passe-partout, neem dan contact op met ons, wij staan u graag met een passend advies te woord.