Foto op gehard glas

Wij printen je foto aan de achterzijde van écht gehard glas. Je hebt dus een natuurlijke uitstraling van de glasplaat. Je kan kiezen uit 4 mm gehard glas zonder boorgaten of 6 mm gehard glas met boorgaten. In het laatste geval wordt er voor de bevestiging een set luxe RVS-afstandhouders bij geleverd.

Kies je voor 4 mm gehard glas, dan monteren wij standaard een ophangset aan de achterzijde van de plaat, waardoor je je Foto op glas “zwevend” kan ophangen.

Foto op Plexiglas

Je foto wordt aan de achterzijde van 5 mm dik plexiglas geprint. Foto op Plexiglas is hetzelfde als helder acrylaat of kunstglas. Standaard monteren wij aan de achterzijde een ophangset.

Tevens bieden wij je de mogelijkheid om je Foto op plexiglas te laten voorzien van 4 boorgaten en te bevestigen door middel van een set luxe RVS-afstandhouders.

 

Foto op Plexi/RVS

Een technische benaming voor een heel fraai fotoproduct. Je foto wordt aan de achterzijde van 3 mm Plexiglas geprint en bevestigd op 3 mm Aluminium, RVS dibond.

Aan de achterzijde bevestigen wij standaard een ophangset, waardoor je Foto op Plexi/RVS zwevend aan de muur komt te hangen.

De rand die rondom de foto zichtbaar is, het RVS dibond, is 5 cm breed.

Prijslijst

mocht u vragen en of opmerkingen hebben neem gerust contact met ons op